Οι πρώτες εντυπώσεις του κεφάτου Δώνη

Τι είδε και τι δεν είδε ο Δώνης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο, η επίσκεψη στο Κορωπί, το ενδεχόμενο της Παιανίας και τα χρήματα της προκαταβολής.

Η υπογραφή που έβαλε ο Γιώργος Δώνης στο συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό ήταν το τυπικό σκέλος. Αν και καθυστέρησε αρκετά, συνέβη και από την Τρίτη είναι ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού". Όπως και ο Νίκος Νταμπίζας, που ανέλαβε επισήμως το χρίσμα του τεχνικού δοευθυντή.

Αυτό πάντως που είχε περισσότερο ενδιαφέρον είναι τα όσα αποκόμισε.

Ο Έλληνας προπονητής πήγε και από το Κορωπί, ελέγχοντας τις εγκαταστάσεις. Προφανώς και δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε, διότι υπάρχουν ελλείψεις που δυσκολεύουν τη δουλειά του. Όχι πως είναι κακό, ωστόσο η μετακίνηση της ανδρικής ομάδας στην Παιανία, τουλάχιστον κάποιες φορές την εβδομάδα, δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί.

Ο Δώνης, μολονότι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό σε μια μεταβατική περίοδο τουλάχιστον ωσότου οριστικοποιηθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (από Αλαφούζο σε Πιεμπονγκσάντ), θέλει όλα να λειτουργούν επαγγελματικά και στην εντέλεια. Απ' αυτήν την οπτική αντιμετωπίζει την αποστολή του, είναι κεφάτος και τρομερά ορεξάτος, κάτι που θέλει να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές ευθύς εξ αρχής.

Τα χρήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ενημερώθηκε πάντως πως οι προκαταβολές των συμβολαίων του τεχνικού τιμ θα έχουν κατατεθεί μέσα στο επόμενο πενθήμερο - αρχές της επόμενης εβδομάδας δηλαδή.

Ν.Γ.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.