Όλοι οι υποψήφιοι για τον Παναθηναϊκό τα είπαν σε επαρχιακή πόλη!

Τι δουλειά είχαν στη Μεσσηνία οι Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Κυργιάκος και Καραγκούνης; Ποιους βρήκαν εκεί;

Όλοι οι υποψήφιοι για τον Παναθηναϊκό τα είπαν σε επαρχιακή πόλη!

Που βρέθηκαν όλοι, μα όλοι όμως, οι υποψήφιοι τεχνικοί διευθυντές και γενικοί αρχηγοί του Παναθηναϊκού;

Ούτε στο Κορωπί ούτε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάντως αν αυτό φανταστήκατε. Άπαντες όμως έδωσαν το "παρών" στα Φιλιατρά σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΠΣΑΠ με την Εράνη Φιλιατρών στο νέο στάδιο της Πόλης.

Όσα ονόματα έχουν παρελάσει από τις στήλες των sites και των εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό ήταν εκεί. Ο οικοδεσπότης, φυσικά, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Αγγελος Μπασινάς, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Μετά το ματς μάλιστα το... παρεάκι μαζί με τον έτερο οικοδεσπότη Σωτήρη Λυμπερόπουλο και τους Αντώνη Νικοπολίδη και Στέλιο Γιαννακόπουλο απόλαυσαν ποτό και φαγητό σε στέκι της πόλης με το κέφι να δίνει και να παίρνει!

Συντονιστής ο πάντα "ζεστός" Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και πρώτος υπαρχηγός Σωτήρης Κυργιάκος που συνεχώς χαμογελούσε έχοντας... αγκαλιά τον Αγγελο Μπασινά!

Η κουβέντα δεν περιστράφηκε πάντως στο επαγγελματικό μέλλον του καθενός αλλά ούτε και στο παρελθόν. Αν δεν το αντιληφθήκατε πάντως στην κωμόπολη της Δυτικής Μεσσηνίας έκανε reunion η μισή ενδεκάδα του Παναθηναϊκό στον περίφημο αγώνα της Ριζούπολης: Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος!

Ακόμα και τώρα πάντως παραμένουν πολύ καλή παρέα τόσο εκτός όσο και... εντός αγωνιστικών χώρων (το φιλικό το πήραν άνετα με 5-0, ο Μπασινάς σκόραρε δις).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK