Ούτε ένας "πράσινος" στην Εθνική Ελπίδων!

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με την Κύπρο και ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν έχει καλέσει ούτε έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επενδύει αρκετά στις ακαδημίες του, παρόλα αυτά στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων δεν υπάρχει ούτε ένας πράσινος ποδοσφαιριστής.

Όλα αυτά μετά τις τελευταίες κλήσεις για το φιλικό ματς με την Κύπρο στο στάδιο "Αμμόχωστος Επιστροφή" της Λάρνακας στις 11/11 (14:30).

Ας δούμε από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες:

Τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό, τρεις από τον Ηρακλή, δυο από τον ΠΑΟΚ, δυο από την Ξάνθη, δυο από τον Αστέρα Τρίπολης και ένας από Καλλιθέα, Σαλερνιτάνα, Αγροτικό Αστέρα, Πανθρακικό, Βέροια, Καρμιώτισσα και Πανσερραϊκό, ΑΕΚ.

 

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".