Oχι μ' αυτό το μαλλί, Βίκτωρα!

Μικρές λεπτομέρειες, με (πολύ) μεγάλη σημασία όμως… Απ’ την πρώτη μέρα τους στον Παναθηναϊκό, τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όσο κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν δώσει πολύ μεγάλη σημασία (ΚΑΙ) στην εικόνα που θα βγάζουν προς τα έξω η ομάδα και οι παίκτες του «τριφυλλιού».

Oχι μ' αυτό το μαλλί, Βίκτωρα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα ματς, στις προπονήσεις, στις εκδηλώσεις του συλλόγου, σε όλα! Και στην εξωτερική τους εμφάνιση, διότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού και η εικόνα τους «καθρεπτίζει» και την ομάδα.

Ειδικά ο Λυμπερόπουλος σ’ αυτό είναι ξεκάθαρος. Δεν είναι τυχαίο π.χ. πως όταν ο Τάσος Χατζηγιοβάννης όταν αποφάσισε (πάνω στην τρέλα της ηλικίας του) να βάψει το μαλλί του ξανθο-πλατινέ, σαν τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, έφαγε ένα σχετικό… χέρι απ’ τους «Λύμπε» και Ουζουνίδη και πρώτα το έκοψε και στη συνέχεια το ξέβαψε εντελώς.

Αντίστοιχη παρατήρηση έγινε ΚΑΙ στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο «Κλώνα» απ’ τον Σεπτέμβρη και μετά, σαν παίκτης της Λανς, είχε αποφασίσει να βάψει το μαλλί του ξανθό, έτσι για τη μόδα και για την… τρέλα. Το είχε διατηρήσει αυτό όλους αυτούς τους μήνες, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει και να υπογράψει στο «τριφύλλι», του έγινε η σχετική σύσταση να το… μαζέψει λίγο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι (εν αντιθέσει με τον Μπεργκ) δεν βγήκαν φωτογραφίες του ομογενή επιθετικού με υπογραφές, φανέλες κλπ, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ανακοινώθηκε και επίσημα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Θα πει κανείς «…ναι μωρέ, αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού;». Όχι ΔΕΝ είναι αυτό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, ούτε θα αρχίσει να νικάει με 5 και 6-0 τα παιχνίδια του, επειδή ήρθε στα ίσα του το μαλλί του Κλωναρίδη και του Χατζηγιοβάννη.

Αλλά πολλές φορές, από τέτοιες λεπτομέρειες καθορίζεται η νοοτροπία μιας ομάδας και τουλάχιστον πάνω σ’ αυτό ο «Λύμπε» και ο Ουζουνίδης, έχουν δείξει απ’ τις πρώτες μέρες τους στον σύλλογο πως είναι… αδιαπραγμάτευτοι!

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK