"Πάει Ελλάδα για Παναθηναϊκό ο Ρινάλντι"

Την πρόταση του Παναθηναϊκού φέρεται να επέλεξε ο Αργεντινός επιθετικός, Λαουτάρο Ρινάλντι.

Στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος Αργεντινός Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο επιθετικός των Αρχεντίνος Τζούνιορς σύμφωνα με την ιστοσελίδα "tuttob" ήταν αρνητικός στην προοπτική της Ιταλίας και της Ελλάδας Βερόνα, με την επιλογή του Παναθηναϊκού να του κάνει το... κλικ.

Ο Ρινάλντι, αν και αρχικά έδειξε θετικός να αγωνιστεί στη Serie B, τελικά αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά του Παναθηναϊκού όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν το οικονομικό, με τις προτεινόμενες αποδοχές να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως, έναντι 100.000 ευρώ από την ιταλική ομάδα. Βέβαια μένει να αποδειχθεί αν το συγκεκριμένο ποσό ισχύει, καθώς η αλήθεια είναι πως θεωρείται μεγάλο για το διαθέσιμο μπάτζετ που έχει η ΠΑΕ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!