Πεδουλάκης σε πρώτο πλάνο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης φαντάζει αυτή την ώρα ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πεδουλάκης σε πρώτο πλάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης (19/04) παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" για τον αποκλεισμό από το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί στον πάγκο είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει υπάρξει ήδη ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό. Ο "Άρτζι" έχει αρκετές συμπάθειες μέσα στην ομάδα και θεωρείται αυτή τη στιγμή ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Επίσης, ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι η καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά κι η ικανότητα να "κλειδώνει" τον Βασίλη Σπανούλη. Εκτός από τον Πεδουλάκη, ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται στο κάδρο είναι κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις και μπορεί να υπηρετήσει το στάτους του "τριφυλλιού".

Βέβαια, πριν από την επίτευξη συμφωνίας με το νέο τεχνικό θα πρέπει να βρεθεί κι η "χρυσή τομή" με τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Τζόρτζεβιτς!
Διαμαντίδης: "Τελείωσε κάτι σημαντικό για εμάς"
Βye guys από τον Σάλε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK