Περιμένει "δώρο" από τον Ουάρντα ο Παναθηναϊκός

Κι όμως, το βράδυ της Τετάρτης (25/1) ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει ένα "δώρο" από τον Αμρ Ουάρντα, που θα τον κάνει πολύ ευτυχισμένο μετά και τους τραυματισμούς των Σεμπαστιάν Λέτο, Νίκλας Χουλτ.

Περιμένει "δώρο" από τον Ουάρντα ο Παναθηναϊκός
mesto warda ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετρημένα τα κουκιά για τον Έλληνα τεχνικό του Παναθηναϊκού που είδε αρκετούς παίκτες να αποχωρούν τον Γενάρη, άλλους να είναι... φευγάτοι, οι Λέτο, Χουλτ τραυματίες και φυσικά οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού στο Κόπα Άφρικα.

Οι δυο τελευταίοι εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με Γκάνα και Κονγκό αντίστοιχα, ο πρώτος, όμως, όλα δείχνουν πως θα πάρει το δρόμο της επιστροφής, αρκεί να κάνει... δώρο στους πράσινους ο Ουάρντα. Τι εννοούμε; Ας δούμε πρώτα τη βαθμολογία και εξηγούμε:

1) Γκάνα 6 βαθμοί

2) Αίγυπτος 4 βαθμοί

3) Μάλι 1 βαθμός

4) Ουγκάντα 0 βαθμοί

Η Γκάνα αγωνίζεται με την Αίγυπτο και με "Χ" περνάνε και οι δυο χωρίς να αλλάξει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι, ο Οσμάν Κουλιμπαλί ( που μπορεί να καλύψει και τα δυο άκρα) αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό στο τέλος της εβδομάδας.

Για να προκριθεί ο άσος των πράσινων, πρέπει η Γκάνα να κερδίσει την Αίγυπτο και το Μάλι την Ουγκάντα. Με λίγα λόγια ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε η ομάδα του Ουάρντα να μην κάνει... εκπλήξεις έτσι ώστε να έχει στη διάθεση του τον Αφρικανό δεξιό μπακ, σε μία περίοδο που έχει ξεμείνει από λύσεις.

Και τα δυο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στις 21:00 την Τετάρτη (25/1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK