Πήγε και ο... Σκουτέρης στην εκδίκαση!

H… απρόσμενη (κι άνευ… αιτίας) παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Μπεργκ στο Διαιτητικό και το… πηγαδάκι του με την έδρα μετά την ακροαματική διαδικασία.

Πήγε και ο... Σκουτέρης στην εκδίκαση!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντός της ημέρας (Τρίτη, 30/5) θα βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην έφεση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σε τρίτο βαθμό, ζητώντας να μειωθεί η ποινή του Μάρκους Μπεργκ για το επεισόδιο που ξεκίνησε με τον Κρέσπο στο 54ο λεπτό του αγώνα της 17ης Μαΐου στη Λεωφόρο και ανέγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Κομίνης.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει έφεση, η οποία εξετάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης και αναμένει την απόφαση.

Αυτό που προκάλεσε πάντως, πολύ μεγάλη... εντύπωση ήταν η παρουσία στην ακροαματική διαδικασία του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος είχε βγάλει μία σκανδαλώδη απόφαση σε δεύτερο βαθμό, χρησιμοποιώντας στην εκδίκαση βίντεο, ενώ δεν προβλέπεται, για να διατηρήσει εντέλει την ποινή του Σουηδού φορ στις 4 αγωνιστικές και να ρίξει αυτή του Κρέσπο (που αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος για το ίδιο "παράπτωμα") στη μία. Μία απόφαση που απογείωσε τον εκνευρισμό των "πράσινων". Ο Σκουτέρης παρακολούθησε την εκδίκαση και στη συνέχεια είχε και "πηγαδάκι" με την έδρα...

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK