Πήρε έναν Κουλιμπαλί και θα πληρώσει ενάμισι

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ξεκίνησε ως μία value for money μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί τελικά... ακριβή! Αυτό γιατί ο Πλατανιάς έβαλε μία απίστευτη ρήτρα με σκοπό να προστατευτεί από... καθυστερήσεις. Και οι πράσινοι έχουν αργήσει πολύ...

Στα τέλη Αυγούστου Παναθηναϊκός και Πλατανιάς ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά του διεθνή με το Μάλι δεξιού μπακ, Ουσμάν Κουλιμπαλί από τους πράσινους. Το deal ήταν καλό και για τις δυο πλευρές, με τους Κρητικούς να βάζουν στα ταμεία τους άμεσα 82.500€, ενώ υπήρχε άλλη μία ισόποση δόση για αργότερα.

Οι άνθρωποι του Πλατανιά, για να είναι καλυμμένοι, έβαλαν έναν όρο. Για κάθε μέρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καθυστερούσε τη δεύτερη δόση, θα πλήρωσε ρήτρα 1000€. Η δόση δεν πληρώθηκε ολόκληρη (παρά μόνο 17.500€) και κάπου εκεί το... ταξίμετρο άρχισε να γράφει.

Σύμφωνα με το Goal News, πλέον οι πράσινοι καλούνται να πληρώσουν άλλες 90.000€ λόγω της ρήτρας! Δηλαδή περισσότερο από το μισό της αξίας του παίκτη (με βάση της τιμή πώλησης του το καλοκαίρι)!

Γίνεται προσπάθεια, πάντως, να βρεθεί συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών, παρά την προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού και ο Πλατανιάς!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...