Πήρε έναν Κουλιμπαλί και θα πληρώσει ενάμισι

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ξεκίνησε ως μία value for money μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί τελικά... ακριβή! Αυτό γιατί ο Πλατανιάς έβαλε μία απίστευτη ρήτρα με σκοπό να προστατευτεί από... καθυστερήσεις. Και οι πράσινοι έχουν αργήσει πολύ...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
kulibali EUROKINISSI SPORTS

Στα τέλη Αυγούστου Παναθηναϊκός και Πλατανιάς ήρθαν σε συμφωνία για την αγορά του διεθνή με το Μάλι δεξιού μπακ, Ουσμάν Κουλιμπαλί από τους πράσινους. Το deal ήταν καλό και για τις δυο πλευρές, με τους Κρητικούς να βάζουν στα ταμεία τους άμεσα 82.500€, ενώ υπήρχε άλλη μία ισόποση δόση για αργότερα.

Οι άνθρωποι του Πλατανιά, για να είναι καλυμμένοι, έβαλαν έναν όρο. Για κάθε μέρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καθυστερούσε τη δεύτερη δόση, θα πλήρωσε ρήτρα 1000€. Η δόση δεν πληρώθηκε ολόκληρη ( παρά μόνο 17.500€) και κάπου εκεί το... ταξίμετρο άρχισε να γράφει.

Σύμφωνα με το Goal News, πλέον οι πράσινοι καλούνται να πληρώσουν άλλες 90.000€ λόγω της ρήτρας! Δηλαδή περισσότερο από το μισό της αξίας του παίκτη ( με βάση της τιμή πώλησης του το καλοκαίρι)!

Γίνεται προσπάθεια, πάντως, να βρεθεί συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών, παρά την προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού και ο Πλατανιάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK