Πληρώνει την οψιόν και δένει Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς ήρθε, έκανε κρότο και... αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει!

Πληρώνει την οψιόν και δένει Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός

Πολύ λόγος γίνεται για το λαβράκι που ανακάλυψε ο Παναθηναϊκός, τον Έλιοτ Γουίλιαμς, και το πόσα χρήματα παίρνει, πόσα θα πάρει και τα σχετικά και αν μείνει και αν και αν...

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήδη η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε στον παίκτη την θέλησή της να κλείσουν από τώρα συμφωνία για τη νέα σεζόν, με την ίδια πηγή να μας λέει ότι ο Αμερικανός, όταν υπέγραψε, συμφώνησε και σε οψιόν του ΠΑΟ για επέκταση, με εξαίρεση το ΝΒΑ.

Αυτό σημαίνει ότι -εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες μας- ο Γουίλιαμς έχει πάρει ένα ποσό κοντά στο μισό εκ. δολάρια μέχρι το τέλος της σεζόν και για την νέα υπάρχει οψιόν του ΠΑΟ με ποσό κοντά στο 1εκ. δολάρια η οποία όμως δεν ισχύει, αν ο αθλητής επιλέξει να παίξει στο ΝΒΑ.

Συνεπώς, μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται σχετικά άνετα οι φίλοι της ομάδας και να μην ανησυχούν, αρκεί να προτιμήσει ο παίκτης να μείνει στην Ευρώπη. Γι αυτό άλλωστε προσπαθούν να τον πείσουν και οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

Ξεχωριστά καλάθια του Γουίλιαμς με τον Παναθηναϊκό

Τα highlights του Γουίλιαμς

Το βιογραφικό

Ο Γουίλιαμς γεννήθηκε στο Tennessee του Memphis στις 20 Ιουνίου 1989 και έχει ύψος 1.96μ. Άρχισε την καριέρα του στο St. George's Independent School, ενώ έπαιξε στο Duke και στο Memphis στα κολεγιακά του χρόνια. Το 2010 έγινε ντραφτ (νο22) από τους Portland Trail Blazers και άμεσα έπαιξε στο ΝΒΑ. Αρχικά στην ομάδα του Portland, όπου και παρέμεινε ως το 2013 και στη συνέχεια στους Philadelphia 76ers. Από το 2014 αγωνίζεται στο NBDL, πρώτα στους Delaware 87ers και στη συνέχεια με τους Santa Curz Warriors. Τη σεζόν 2014-2015 υπέγραψε μικρής διάρκειας συμβόλαια με τους Utah Jazz και τους New Orleans Pelicans, ενώ τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε για πέντε ματς στους Memphis Grizzlies!

Το 2015 κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ήταν ο MVP των τελικών με τη φανέλα των Santa Cruz Warriors της D-League (θυγατρική ομάδα των Πρωταθλητών Golden State Warriors, στους οποίους έπαιζε πέρυσι ο Ογκνιεν Κούζμιτς), ενώ έχει αγωνιστεί στα All Star τόσο το 2015 και το 2016. Συνολικά, σε 104 παιχνίδια στο ΝΒΑ, είχε 13.7 λεπτά συμμετοχής, 4.9 πόντους και 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο! Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πρώτος σκόρερ στο NBDL με 28,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στ. Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαγουλάς: Πόσο... κοστίζει το μέλλον του Γουίλιαμς;

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK