Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού «βλέπει» στη Λιβαδειά η Τραμπζονσπόρ

Πρεμιέρα της Superleague για τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (10/9) που δοκιμάζεται στο «σπίτι» του Λεβαδειακού, ωστόσο εκτός από τους 2.000 φίλους του «τριφυλλιού» και τους φιλάθλους των Βοιωτών, εκεί στα… ορεινά των VIP του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, θα υπάρχει κι ένα «ζευγάρι» τουρκικά μάτια, αποκλειστικά στραμμένα σε παίκτη του ΠΑΟ.

Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού «βλέπει» στη Λιβαδειά η Τραμπζονσπόρ
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις πέντε 24ωρα πριν από τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του Europa League (Πέμπτη, 15/9), τι ποιο λογικό απ’ το να στείλει ο Αγιαξ άνθρωπό του, για να δει για τελευταία φορά live τον Παναθηναϊκό, πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση. Οπερ κι εγένετο, αφού η ολλανδική ομάδα έχει ενημερώσει εγγράφως εδώ και μέρες την ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την παρουσία σκάουτ του «Αίαντα» στον ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό. Τελική ευθεία είμαστε άλλωστε και οι… μηχανές «αντικατασκοπίας» και των δύο ομάδων δουλεύουν στο… φουλ (την Κυριακή 11/9, άνθρωπος του Παναθηναϊκού, θα δει από κοντά και το Αγιαξ-Φιτέσε στο «Αmsterdam Arena»).

Η «είδηση» ωστόσο, αφορά την έτερη «ιδιαίτερη» παρουσία στα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Ανθρωπος της Τραμπζονσπόρ έρχεται το Σάββατο από τα… βάθη της Τουρκίας, για να «τσεκάρει» εκ του σύνεγγυς, τον Γιώργο Κουτρουμπή. Το όνομα του Αθηναίου στόπερ, έχει πέραση γενικά στην τουρκική αγορά, αφού πέραν της ομάδας της Τραπεζούντας, το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε «τσεκαριστεί» και από την Αντανασπόρ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τραμπζονσπόρ, έχει εδώ και καιρό στραμμένο το βλέμμα της στην ελληνική αγορά, αφού στο… 90’ του μεταγραφικού «παραθύρου», προσέγγισε την πλευρά του Ολιβιέ Μπουμάλ, όντας διατεθειμένη να προσφέρει έως και 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, το θέμα «κόλλησε» αφενός διότι δεν υπήρχε ομόφωνη απόφαση για το «πάμε να τον πάρουμε τώρα» από το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας κι αφετέρου, διότι δεν υπήρχε παρά ελάχιστος χρόνος για να «τρέξει» το θέμα.

Η Τραμπζονσπόρ παράλληλα, είχε ενδιαφερθεί πολύ έντονα και για τον Πάρντο του Ολυμπιακού και μάλιστα έκανε απευθείας επαφές με τους Πειραιώτες, όμως δεν υπήρξε προσέγγιση στα χρήματα που ζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι» για την παραχώρηση του Κολομβιανού. Παραμένει όμως… αγκυροβολημένη στα μέρη μας κι όπως φαίνεται, μέχρι το Γενάρη οι άνθρωποί της, θα κάνουν πολλές… επισκέψεις στην Ελλάδα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK