Πρόσωπο... έκπληξη πλήρωσε τον Χουλτ

Ποιο πρόσωπο... έκπληξη φέρεται πως πλήρωσε υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου του Νίκλας Χουλτ, ύψους 75.000€, με τον Σουηδό παρόλα αυτά να καταθέτει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
hult EUROKINISSI

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις Παναθηναϊκού - Νίκλας Χουλτ. Όπως ενημερωθήκατε από το Contra.gr, την Τρίτη ο Σουηδός κατέθεσε προσφυγή μετά από πιέσεις του μάνατζερ του, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει ομάδες για τον πελάτη του τον οποίο όμως θέλουν ως... ελεύθερο.

Ο Χουλτ διεκδικεί 360.000€ και η εκδίκαση της προσφυγής αναμένεται να λάβει χώρα στις 8 Ιανουαρίου. Βέβαια όπως αποκάλυψε το Contra.gr ο Παναθηναϊκός πλήρωσε πριν λίγες ημέρες 75.000€ στην πλευρά του Σουηδού, χρήματα που αντιστοιχούν σε υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου.

Τώρα που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστότητα στα ταμεία της ΠΑΕ; Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη" προήλθαν από τον... εξαφανισμένο ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο!

Τώρα για ποιο λόγο συνέβη αυτό και ποια είναι τα κίνητρα πίσω από αυτή την κίνηση, δεν... εξηγεί το δημοσίευμα. Το θέμα είναι πως ο Χουλτ ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK