Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τσάβες

Ο Αργεντινός επιθετικός Κριστιάν Τσάβες, που πέρασε για ένα μεγάλο διάστημα από τον ΠΑΣ, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται η περίπτωση του. Μπερδεμένα τα πράγματα όσον αφορά το συμβόλαιο του (VIDEO).

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τσάβες
chavez ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας παλιός γνώριμος στην Ελλάδα έρχεται ξανά στο προσκήνιο αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το Goal News, ο Κριστιάν Τσάβες είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στους πράσινους ενόψει του Γενάρη και η περίπτωση του είναι προς εξέταση.

Ο Τσάβες αγωνίστηκε για δυόμισι σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννενα και μέτρησε συνολικά 58 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαία τεχνική, σπάνια χαρίσματα, αλλά και προβληματικό χαρακτήρα.

Από την ομάδα των Ιωαννίνων αποχώρησε επεισοδιακά υπογράφοντας στην Brown de Adrogue από την Αργεντινή, όμως είναι άγνωστο αν πήγε δανεικός ή αν ο ΠΑΣ τον κρατάει "δεμένο" με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό.

Στην πατρίδα του πάντως έκανε εκπληκτικά παιχνίδια και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής. Με την Brown de Adrogue μέτρησε 28 συμμετοχές με 13 γκολ, αγωνιζόμενος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK