Πρώην άσος του Παναθηναϊκού σταμάτησε στα 32 και έγινε προπονητής!

Είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δέκα χρόνια, όμως οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που ήθελε. Πλέον τα παράτησε και αποφάσισε να γίνει προπονητής.

Πρώην άσος του Παναθηναϊκού σταμάτησε στα 32 και έγινε προπονητής!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο λόγος για τον Σωτήρη Λεοντίου που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα για μια σπουδαία καριέρα, η μοίρα όμως, του έπαιξε άσχημα παιχνίδια με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που του έτυχαν.

Ο Λεοντίου που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία , βρέθηκε στην πρώτη ομάδα το 2002 σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Έμεινε για 10 ολόκληρα χρόνια στους "πράσινους", αν και κάποιες σεζόν δόθηκε δανεικός σε ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, η Προοδευτική, η Καβάλα και η Ηλιούπολη. Στα 10 χρόνια που ανήκε στο Τριφύλλι (2002-2012) κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 37 φορές στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Φωστήρα, στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας ενώ έκανε ένα πέρασμα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 από το Αιγάλεω.

Στα 32 του πια και όντας αρκετά ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ξεκινήσει καριέρα προπονητή!

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι λοιπόν κόουτς στις ακαδημίες του Ψυχικού και έχει βλέψεις να κάνει από τους πάγκους την καριέρα που δεν έκανε ως παίκτης.

Το βράδυ της Κυριακής (4/12) βρέθηκε στα επίσημα της Λεωφόρου και παρακολούθησε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας ... μαθήματα προπονητικής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μετά το 1-0 ήταν ομάδα του Ουζουνίδη
Όσα είπε ο Ουζουνίδης για Λουντ, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες και... Στιλ
Οι πρώτες 8 παρεμβάσεις του Ουζουνίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK