Πώς απάντησε ο Σισέ στο #DjibrilComeBack

Τα διαδοχικά ποσταρίσματα του Τζιμπρίλ Σισέ με αφορμή την instagram-ική καμπάνια για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Σισέ Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Στον Τζιμπρίλ Σισέ είναι να μην βάλεις την ιδέα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Μετά αναλαμβάνει αυτός δουλειά.

Αφού έμαθε, από τα tag-αρίσματα φυσικά, για το τι συμβαίνει στο ελληνικό instagram, είπε να το εκμεταλλευτεί. Και να προβάλει το δικό του statement με αναρτήσεις που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών. Η πρώτη με τον κλασικό military πανηγυρισμό του, δηλώνοντας μάλιστα "πράσινος στρατιώτης", και η δεύτερη με το tattoo που έχει "χτυπήσει" στο πόδι.

@gate13gr @panathinaikos24.gr @ptsironis13 @aretitious #greensoldier #truelove

A post shared by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

@panathinaikos24.gr @gate13gr @aretitious @ptsironis13

A post shared by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

Ο Γάλλος φορ δεν έχει ξεχάσει, ούτε φυσικά πρόκειται, τα ποδοσφαιρικά χρόνια του στην Ελλάδα (από τα πιο παραγωγικά της καριέρας του) και κάθε φορά που γίνει το επίκεντρο της κουβέντας μπαίνει στο παιχνίδι. Πάντα του άρεσε να διαφημίζει τον εαυτό του και να ανανεώνει τους δεσμούς αγάπης με την ελληνική ομάδα.

Από το καλοκαίρι μάλιστα έχει δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να παίξει για δεύτερη φορά στο "τριφύλλι" και να κλείσει την καριέρα του εδώ.

Μόνο που ο Παναθηναϊκός που πριν από 8,5 χρόνια ξόδευε 20 εκατομμύρια ευρώ (μεταγραφή, συμβόλαιο, προμήθειες, πριμ) για να αποκτήσει ανήκει στο παρελθόν. Όπως φυσικά και ο ίδιος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK