Πώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν... παγωτό τον Ουζουνίδη!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε κάτι καλό αγωνιστικά εφέτος αλλά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν να θυμούνται την εφετινή σεζόν για τις εξαιρετικές σχέσεις. Πώς αυτές επισφραγίστηκαν με το δείπνο της Τρίτης και το δώρο των παικτών στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν... παγωτό τον Ουζουνίδη!

Κατά την εφετινή πολύ δύσκολη σεζόν στον Παναθηναϊκό οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα δοκιμάστηκαν και από τη δοκιμασία βγήκαν πιο δυνατές!

Θέλετε απόδειξη; Το τραπέζι που έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε άπαντες το βράδυ της Τρίτης στο "Soleto" της Γλυφάδας. Δεν ήταν ένα τυπικό δείπνο αλλά το επιστέγμασμα των εξαιρετικών σχέσεων, κυρίως μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ήταν φυσικά προσκεκλημένος σ' αυτήν την ξεχωριστή βραδιά έμεινε...παγωτό όταν οι παίκτες του εμφάνισαν μία τούρτα προς τιμήν του.

Είχαν, βλέπετε, φροντίσε να γράψουν πάνω στο γλυκό θερμά λόγια όπως το "ήσουν πάντα πρώτος μάγκας στα δύσκολα" γεγονός που όπως ήταν λογικό συγκίνησε αφάνταστα τον Εβρίτη τεχνικό.

Το λογαριασμό τον πλήρωσε ο Βλαχοδήμος γιορτάζοντας έτσι την πολύ σημαντική μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK