Πώς προέκυψε η νέα ανακοίνωση Αλαφούζου...

Πριν τοποθετηθεί εκ νέου ο Γιάννης Αλαφούζος και εκφράσει τη θέλησή του να αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσει τους είχε προηγηθεί πλούσιο παρασκήνιο και πολλές τηλεφωνικές επαφές με την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών και το ντιλ να προχωρήσει.

Πώς προέκυψε η νέα ανακοίνωση Αλαφούζου...

Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων του Σαββάτου μεταξύ Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ έφερε και τις δύο πλευρές προ των ευθυνών τους.

Κάπως έτσι από το βράδυ του Σαββάτου κιόλας υπήρξε επικοινωνία των δικών τους ανθρώπων έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι και να τελειώνουν τα επικοιωνιακά τερτίπια.

Οι τηλεφωνικές επαφές συνεχίστηκαν και την Κυριακή το πρωί και κάπως έτσι προέκυψε η νέα τοποθέτηση Αλαφούζου με την οποία επαναλαμβάνει τη βούλησή του να τηρήσει τη συμφωνία και να προχωρήσει το ντιλ.

Το χαρακτηριστικό τρίτο σημείο της ανακοίνωσής του αναφέρει τα εξής: "Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί".

Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται πλέον στην Αθήνα έως το πρωί της Τετάρτης για να έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά Αλαφούζου και να διαπιστώσει δια ζώσης αν τελικώς το ντιλ μπορεί να γίνει εφικτό.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK