Ρούπι δεν το κούνησε ο... μπαμπάς Μολίνς

Το πρωί της Τρίτης η σύζυγος του επιθετικού του Παναθηναϊκού έφερε στον κόσμο το τέταρτό παιδί τους, ωστόσο ο ίδιος δεν ζήτησε άδεια, αλλά ενημέρωσε πως θέλει να παραμείνει στο καμπ για να μην χάσει ούτε μέρα προετοιμασίας.

Ρούπι δεν το κούνησε ο... μπαμπάς Μολίνς

Η φαμίλια του Γκιγέρμο Μολίνς απέκτησε το πρωί της Τρίτης το 6ο μέλος της, καθώς η σύζυγος του Σουηδού (αλλά γεννημένου στην Ουρουγουάη) επιθετικού του "τριφυλλιού", Αντριάνα, έφερε στον κόσμο τον τέταρτο "καρπό" του έρωτά τους.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε να συμπληρώσει ακόμη περισσότερο την ευτυχία της οικογένειας του 29χρονου άσου, μετά τον 6χρονο Φελίπε, τον 3,5 ετών Λούκας και την 2,5 ετών Αλίσα. Για να αποκατασταθεί δε και η… ισορροπία μεταξύ των δύο φύλων μέσα στο σπίτι, αφού πλέον το… σκορ είναι 3-3.

Το… εντυπωσιακό είναι πως παρά τα γεννητούρια πίσω στην Αθήνα, ο Μολίνς δεν ζήτησε καν απ' το τεχνικό τιμ ή τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πάρει άδεια για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του. Αντίθετα ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει κανονικά στο καμπ, για να μην χάσει ούτε μία μέρα απ' το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Για τον ίδιο άλλωστε, όπως έλεγε είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μετά από δύο χρόνια συμμετέχει σε καλοκαιρινή προετοιμασία και θεωρεί κομβικό να μην χάσει έδαφος στο "χτίσιμο" της ομάδας της νέας σεζόν. Μετά δε από συνεννόηση και με τη σύζυγό του και τους δικούς τους ανθρώπους αποφάσισαν να παραμείνει κανονικά στην Ολλανδία, κάνοντας λίγες ημέρες υπομονή μέχρι να δει από κοντά τη νεογέννητη κορούλα του.

Αν λοιπόν το βράδυ της Τρίτης (11/7) ο Μολίνς σκοράρει στο φιλικό με την Κορτράικ και τον δείτε να βάζει τη μπάλα κάτω από τη μπλούζα του, θα ξέρετε πλέον το λόγο…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK