"Σφήνα" από Μπασακσεχίρ για Γουακάσο

Το μπάσιμο της δευτεραθλήτριας Τουρκίας για τον Γκανέζο μέσο του ΠΑΟ, η Αλαβές που παραμένει πρώτο φαβορί και η άφιξη του ατζέντη του στην Αθήνα, όπου θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το μέλλον του «Γουάκα» και τον τρόπο του «διαζυγίου» του με το «τριφύλλι».

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που στην Ισπανία θεωρούν σχεδόν… βέβαιη τη μετακόμιση του Μουμπάρακ Γουακάσο απ’ τον Παναθηναϊκό στην Αλαβές, με «ελεύθερη» μεταγραφή απ’ το «τριφύλλι», σερί δημοσιευμάτων στην Τουρκία, φέρνουν τον Γκανέζο μέσο, ως Νο1 στόχο της Μπασακσεχίρ.

Η τουρκική ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση της περσινής τουρκικής λίγκας (4 βαθμούς πίσω απ’ την πρωταθλήτρια Μπεσίκτας), αναζητεί επιλογές «πρώτης γραμμής» για τη μεσαία γραμμή της, εν όψει της παρουσίας της στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League κι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έχει μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του «Γουάκα».

Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα του Γουακάσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μια και καλή απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα 10/7 ή Τρίτη 11/7), όταν θα φτάσει στην Αθήνα κι ο εκ των μάνατζέρ του Εδοάρδο Κνγιάρ, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της αποδέσμευσής του απ’ τον Παναθηναϊκό, «απαλλάσσοντας» τους «πράσινους» απ’ το συμβόλαιο… μαμούθ (για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα του συλλόγου) που φτάνει τις 700.000 ευρώ σε καθαρές απολαβές το χρόνο.

Η Αλαβές παραμένει το Νο1 φαβορί για να αποκτήσει τον Γουακάσο, αφού κι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Primera Division για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του που ζει μόνιμα στην Ισπανία, ωστόσο τα λεφτά που του προσφέρουν οι Τούρκοι είναι πάρα πολλά. Κι ο Γκανέζος «ζυγίζει» πάντοτε πολύ καλά τα συμβόλαια που κάνει…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK