"Στην Βραζιλία ο Μολέδο, τα βρήκε με Ιντερνασιονάλ"

Νέο δημοσίευμα από την Βραζιλία κάνει λόγο για συμφωνία του Ροντρίγκο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ, με τον παίκτη να περιμένει το "ΟΚ" από τον Παναθηναϊκό για να ανακοινωθεί!

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην Βραζιλία βρίσκεται ο ηγέτης της "πράσινης" άμυνας σύμφωνα με την esporte. Ο Μολέδο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι στο Πόρτο Αλέγκρε για την περίοδο των διακοπών του και έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Ιντερνασιονάλ!

Το μόνο που απομένει είναι το "ΟΚ" του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να ανακοινωθεί ο παίκτης και να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Βέβαια, κι εγώ γίνεται αναφορά πως οι "πράσινοι" έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, μιας και ο 30άχρονος άσος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Η παραμονή του στην Βραζιλία πάντως θα παίξει το ρόλο της με το δημοσίευμα να αναφέρει πως θα κάνει τα πάντα για να απεμπλακεί από το "τριφύλλι".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!