Σύντομα η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Ιδού πως αναμένεται να είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17.

Σε λίγες μέρες, πιθανότατα πριν από το πρώτο ματς του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν. Η δεύτερη και η τρίτη δεν θα έχουν μεγάλες αλλαγές, αφού όπως φαίνεται θα έχουμε πάλι την άσπρη και τη μπλε, ωστόσο η πρώτη θα είναι διαφορετική και θα θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν.

Όπως αποκάλυψε και το Sport24.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με τους ανθρώπους της εταιρίας Puma που ντύνουν από πέρυσι τον Παναθηναϊκό, να επιστρέψουν οι οριζόντιες ρίγες, όπως τη σεζόν 2012-2013 που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το κύπελλο. Στη σχετική φωτό βλέπετε πως αναμένεται να είναι η νέα φανέλα του τριφυλλιού (δεν θα είναι αυτό το τελικό σχέδιο).

Θυμίζουμε πως στην περσινή παρουσίαση των εμφανίσεων, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο σχέδιο και πόσο πολύ άρεσε στον κόσμο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Κάτι που θα γίνει τη νέα χρονιά.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο, το μεγάλο.