Σύντομα η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Ιδού πως αναμένεται να είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17.

Σε λίγες μέρες, πιθανότατα πριν από το πρώτο ματς του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν. Η δεύτερη και η τρίτη δεν θα έχουν μεγάλες αλλαγές, αφού όπως φαίνεται θα έχουμε πάλι την άσπρη και τη μπλε, ωστόσο η πρώτη θα είναι διαφορετική και θα θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν.

Όπως αποκάλυψε και το Sport24.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησε με τους ανθρώπους της εταιρίας Puma που ντύνουν από πέρυσι τον Παναθηναϊκό, να επιστρέψουν οι οριζόντιες ρίγες, όπως τη σεζόν 2012-2013 που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το κύπελλο. Στη σχετική φωτό βλέπετε πως αναμένεται να είναι η νέα φανέλα του τριφυλλιού (δεν θα είναι αυτό το τελικό σχέδιο).

Θυμίζουμε πως στην περσινή παρουσίαση των εμφανίσεων, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο σχέδιο και πόσο πολύ άρεσε στον κόσμο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Κάτι που θα γίνει τη νέα χρονιά.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.