(Σχεδόν) εξοφλήθηκε το Απήλιον από τον Παναθηναϊκό

Μέσα στα πολλά -είναι η αλήθεια- προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό υπήρχε μέχρι πρόσφατα και αυτό του Απήλιον.

(Σχεδόν) εξοφλήθηκε το Απήλιον από τον Παναθηναϊκό

Μην πάει όμως το μυαλό σας στην κατάσταση των γηπέδων στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί αλλά στην εξόφληση της αγοράς του η οποία, τελικά, αποτέλεσε δύσκολη υπόθεση.

Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός αγόρασε το χώρο από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανιώνιος Κωνσταντίνος Τσακίρης για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες προπονητικές του ανάγκες μετά τη φυγή από την Παιανία.

Στη συμφωνία των δύο προβλέφθηκε η εξόφληση του τιμήματος σε δόσεις. Οι πρώτες εξοφλήθηκαν χωρίς προβλήματα και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Με τις υπόλοιπες όμως υπήρξε ζήτημα...

Οι καθυστερήσεις πάντως ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς Αλαφούζος και Τσακίρης είχαν υπογράψει και ρήτρα εμπιστευτικότητας βάσει της οποίας οι συμβαλλόμενοι δεν μπορούσαν να δημοσιοποιήσουν την παραμικρή πληροφορία για το ντιλ.

Άλλωστε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Contra.gr o Kωνσταντίνος Τσακίρης είχε τονίσει ότι έχει αγαστές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα.

Τελικά, πριν από ημέρες, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην εξόφληση μαζεμένων δόσεων και πλέον του απομένει μία για να σφραγίσει μια και καλή την αγορά του χώρου. Έστω βέβαια και αν εσχάτως έχει ανοίξει κουβέντα για το πόσο αυτός ο χώρος είναι κατάλληλος για να στεγάζει τον Παναθηναϊκό και τις ακαδημίες του.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK