Συγκινητικό το μήνυμα του Μολέδο για τον Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγο Μολέδο δέθηκε με τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα κάτι που απέδειξε με το διαδικτυακό του αποχαιρετισμό στους φίλους των πράσινων. Λόγια καρδιάς από τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Kύριος ήρθε και κύριος έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου, αποχαίρετησε τους φίλους του Παναθηναϊκού μ' ένα ξεχωριστό μήνυμα που ανέβασε στο instagram.

Aναλυτικά αναφέρει:  "Είναι πολύ δύσκολο να πεις αντίο μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλας ενός ιστορικού κλαμπ της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ένα κλαμπ με ξεχωριστούς οπαδούς. Εζησα σε μία υπέροχη πόλη και έκανα καλούς φίλους.

Αυτή όμως είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Οι περιστάσεις δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την πράσινη φανέλα. Εύχομαι στην ομάδα να βρει και πάλι το δρόμο πορς την επιτυχία, εκεί που ανήκει εκ φύσεως. Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν και πάλι.

Πάμε Παναθηναϊκέ μου".

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".