Συγνώμη από τον Κασναφέρη!

H παραδοχή του Γιώργου Καζναφέρη για τη δεύτερη μπάλα που έπεσε στο γήπεδο των Πηγαδίων προς το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

Συγνώμη από τον Κασναφέρη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ηταν τουλάχιστον αστείο έως και τραγελαφικό το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 25/2), όταν κάποιος απ’ τον πάγκο της ακριτικής ομάδας αποφάσισε να πετάξει μέσα στο γήπεδο μια δεύτερη μπάλα!

Την ώρα που παιζόταν κανονικά ο αγώνας και το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού, με τον Παναθηναϊκό να επιτίθεται για να ισοφαρίσει.

Μια εικόνα που θύμιζε περισσότερο πρωτάθλημα… τοπικού πρωταθλήματος και όχι αγώνα της Superleague. Μάλιστα, το όλο σκηνικό φάνηκε να ενοχλεί και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας του και αγριοκοίταξε κάποιο απ’ τα μέλη που κάθονται πλησίον του.

Μετά δε το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έπιασαν τον τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιώργο Κασναφέρη και όντας πολύ εκνευρισμένοι (και) γι’ αυτό το περιστατικό, του έλεγαν πως στην ακριτική ομάδα θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτά τα πράγματα, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Ο δε πρώην διαιτητής, παραδεχόμενος την ανοησία που έγινε απ’ τον πάγκο της ομάδας του, απάντησε πως « …έχετε δίκιο και σας ζητούμε συγνώμη. Ηταν λάθος αυτό που έγινε… ».

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK