Συνεχάρη τον Βασιλακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες μετά την επανεκλογή στο προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έγινε αποδέκτης της πρώτης συγχαρητήριας ανακοίνωσης απ' την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πριν καν στεγνώσει το... μελάνι στην ανακοίνωση της επανεκλογής του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε, απ' την πλευρά της, συγχαρητήρια ανακοίνωση, πλέκοντας το εγκώμιο του έμπειρου παράγοντα.

Οι "πράσινοι" ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον ίδιο, αλλά και τη διοίκηση του, ενώ τόνισαν πως έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανάπτυξη και εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο ελληνικό μπάσκετ, στην ανάπτυξη και την εξέλιξή του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ίδιο και τη διοίκησή του στη συνέχιση του έργου τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επανεκλογή Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!