Τα… φιλάκια και τα "καντήλια" του Κομπότη

Τραβήχτηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτές ωστόσο, που… ξεχώρισαν ήταν του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος έστελνε… φιλάκια προς άγνωστη κατεύθυνση. Για λίγο όμως, διότι όταν είδε την εικόνα της ομάδας του, άρχισε τα… γαλλικά!

Ο Γιάννης Κομπότης, συγκαταλέγεται σίγουρα στην κατηγορία των «διαφορετικών» παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά. Λίγο πριν ξεκινήσει σαββατιάτικος (10/9) ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να στέλνει φιλάκια απ’ τα VIP του Δημοτικού Γηπέδου Λιβαδειάς.

Προς ποια κατεύθυνση; Εκεί που βρίσκονταν οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στράτος Σωπήλης και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τους οποίους γνωρίζεται χρόνια απ’ την κοινή παρουσία τους στις αίθουσες των συνελεύσεων της Superleague. Μάλιστα κάποια στιγμή, ο «διαχυτικός» Γιάννης Κομπότης, μετά τα φιλιά έπιασε και το μέρος της καρδιάς του, σαν να έλεγε «σας έχω στην καρδιά μου».

Όλα αυτά μέχρι τη σέντρα. Διότι μετά, η εικόνα της ομάδας του, του ανέβασε την… πίεση. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι παίκτες του Λεβαδειακού αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να αλλάξουν δεύτερη ή τρίτη πάσα, ο Κομπότης άρχισε τον… εξάψαλμο και τα «καντήλια» προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που τον είχαν βγάλει από τα ρούχα του!

ΓΟΥΛ

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...