Τα "βρήκαν" Γουίλιαμς και Παναθηναϊκός

Το Contra.gr σας είχε ενημερώσει από τις 29 Μαρτίου για τη βούληση του Παναθηναϊκού να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Έλιοτ Γουίλιαμς, κάνοντας γνωστές στον παίκτη τις προθέσεις του.

Τα "βρήκαν" Γουίλιαμς και Παναθηναϊκός
Γουίλιαμς Παναθηναϊκός

Πλέον φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί για τα καλά το θέμα του Αμερικανού, καθώς νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τα δύο επόμενα χρόνια, όσον αφορά στο οικονομικό. Ο παίκτης αναμένεται πλέον να βάλει την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του με τους "πράσινους". Μοναδική ανασταλτική παράμετρος είναι ο όρος που θέλει να βάλει ο 27χρονος γκαρντ σχετικά με τη δυνατότητά του να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ.

Αυτός φαίνεται πως είναι μάλιστα ο λόγος που δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Όσο λογικό κι αν ακούγεται το αίτημα του Αμερικανού, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει, αφού πρόκειται ουσιαστικά για έναν παίκτη βαρόμετρο που πάνω του θα στηριχτεί το οικοδόμημα της νέας σεζόν.

Πάντως οι κυπελλούχοι θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο με το θέμα του Γουίλιαμς κι ως εκ τούτου δεν αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση στις εξελίξεις, οι οποίες, όλα δείχνουν ότι θα είναι θετικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρήγας Δάρδαλης: Η ώρα των προσωπικοτήτων
ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Με τη Μπασκόνια του Μπουρούση ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά
Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 91-86

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK