Θα έρθει όταν θέλει ο Σάρας...

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει (κάποια στιγμή) στον Παναθηναϊκό αλλά για μία ακόμη φορά κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν θα συμβεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Θα έρθει όταν θέλει ο Σάρας...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ναι, ο "Σάρας" έχει Ελληνίδα σύζυγο την οποία λατρεύει, ναι, γουστάρει την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναλάβει ένα πρότζεκτ σ' ένα πολύ μεγάλο σύλλογο καθαρά για συναισθηματικούς λόγους.

Πρωτά απ' όλα ο Γιασικεβίτσιους δεν ήθελε να αφήσει στα κρύα του λουτρού τη Ζαλγκίρις και, προς τιμήν του, δεν το έκανε. Σέβεται την υπογραφή του και τη δουλειά που έχει αναλάβει.

Κατά δεύτερο ποιος ο λόγος να βάλει ο Σάρας το κεφάλι στο ντορβά και να δουλέψει μ' ένα ρόστερ που δεν επέλεξε ο ίδιος; Και κάτω, μάλιστα, από πίεση καθώς η συντριβή από τον Ολυμπιακό καθιστά την ανάγκη για αποτελέσματα επιτακτική.

Δεν είναι ώρα για βιασύνες και ο Γιασικεβίτσιους μοιάζει να το ξέρει καλά. Αλλωστε, και ως παίκτης, έπαιρνε πάντα συμφέρουσες αποφάσεις για τον ίδιο χωρίς να παρασύρεται. Στον Παναθηναϊκό θα έρθει όταν "ψηθεί" και ο ίδιος.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK