Θα προλάβει το κραχ το σχήμα Γιαννακόπουλου;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το κονσόρτσιουμ "Athens Alive" ετοιμάζονται να καλύψουν τα χρέη του "τριφυλλιού", ζητώντας την ΠΑΕ... εδώ και τώρα! Τι ζήτησε για να προχωρήσει το deal και πως ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

Όπως αποκάλυψε το Contra.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε επιστολή στον Γιάννη Αλαφούζο, ενημερώνοντας τον και επίσημα για το ενδιαφέρον του επενδυτικού fund που έχει συγκροτήσει για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δυστυχώς όμως ο χρόνος πιέζει. Οι δικαστικές αποφάσεις περνούν σαν θηλιά η μία μετά την άλλη γύρω από τον... λαιμό της ΠΑΕ, ήδη ήρθε μία ακόμα αφαίρεση βαθμών, που υπάρχει αισιοδοξία πως θα αρθεί, ενώ σε λίγες ημέρες πρέπει να κλείσει και ο φάκελος για την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πληθώρα δημοσιευμάτων από τον Τύπο, αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε πως το fund είναι έτοιμο να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, πέραν κάποιων που θα συμφωνηθούν (και έχει υποσχεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος) να καλύψει ο τωρινός μεγαλομέτοχος.

Μάλιστα ζητούν γραπτή δέσμευση από τον mr SKAI, πως με το που προχωρήσει το πρότζεκτ "Αthens Alive", τότε θα γίνει αυτόματα και η απόκτηση του Παναθηναϊκού από το επενδυτικό σχήμα που ηγείται ο ίδιος.

Θα προλάβουν όμως το οικονομικό κραχ της ΠΑΕ; Όλα θα ξεκαθαρίσουν και από τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.