"Χρυσώνει" τον Μάντζαρη με σούπερ πρόταση ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμη μία σούπε πρόταση για να ντύσει στα πράσινα τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Πόσα χρήματα προσφέρει ο πρωταθλητής Ελλάδας στον 27χρονο Ελληνα γκαρντ και τι συμβόλαιο θα υπογράψουν οι δύο πλευρές αν και εφόσον περάσουν βέρες!

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει απλά να κάνει δικό του τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Είναι διατεθειμένος να τινάξει, τηρουμένων των αναλογιών, την μπάνκα στον αέρα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν γνωστοποιήσει ήδη στην πλευρά του Ελληνα γκαρντ την πρότασή τους η οποία είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Contra.gr, εξαιρετική.

Οι πράσινοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 3,6 εκ ευρώ! Για τον πρώτο χρόνο, εφόσον υπογράψει, ο Μάντζαρης θα πάρει 1,1εκ, τον δεύτερο 1,2εκ και τον τρίτο 1,3εκ ευρώ, ποσά πολύ μεγάλα για την εποχή και για την κρίση που υπάρχει στη χώρα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα κάνει και πως θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Το σίγουρο είναι ότι ραντεβού με την πλευρά του παίκτη θα κάνει και εκεί θα καταθέσει τη δική του πρόταση.

Είναι διατεθειμένος να προσφέρει αυτά τα χρήματα ο Ολυμπιακός στον Ελληνα γκαρντ; Δύσκολο. Ποτέ βέβαια μη λες ποτέ αλλά τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα δείχνουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να ανέβουν τόσο ψηλά.

Το άμεσο μέλλον θα τα δείξει όλα...

Σ.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...