Τι είπε ο Ουζουνίδης για την... επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έριξε γέφυρες... επιστροφής στον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τοποθετήθηκε για το αν σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τι είπε ο Ουζουνίδης για την... επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ
cisse EUROKINISSI

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν και πλέον η αγωνιστική δράση στην Super League Σουρωτή επιστρέφει. Μαζί και οι καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών στην NOVA πριν τις αναμετρήσεις.

Με το ρόστερ του Παναθηναϊκού να αδειάζει γρήγορα και να γεμίζει αργά και με υλικά όχι πρώτης ποιότητας, είναι λογικό η ερώτηση προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφορά το... μέλλον των "πράσινων".

"Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και το μέλλον του συλλόγου", απάντησε χαρακτηριστικά.

Όταν του ανέφεραν την επιθυμία του Σισέ να επιστρέψει στην ομάδα, απάντησε:

"Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πάρα πολλά, αλλά όπως είναι η ομάδα δεν μπορούμε να πάμε σε τέτοιες επιλογές. Είναι ένας παίκτης που δέθηκε με τον κόσμο. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε".

Στη συνέχεια έβγαλε το... παράπονο του για τον προγραμματισμό του "τριφυλλιού":

"Το καλοκαίρι μας ζητήθηκε κάτι, το κάναμε. Στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Τώρα αλλάζει ξανά. Κάθε βδομάδα αλλάζει. Οι παίκτες που είχαμε δεν ήταν κακοί. Όμως, στην ουσία, δεν τους είχαμε. Ήταν μόνο το σώμα τους εδώ. Δεν τους κατηγορώ, επαγγελματίες είναι, όμως, όπως είναι η κατάσταση προτιμάμε να έχουμε παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Θυμίζουμε πως ο Σισέ φόρεσε ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας με την Ιβερντόν, μετρώντας 15 συμμετοχές και 15 γκολ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK