Το "100-0" στην περίπτωση Εσιέν

Αν το "50-50" που θέλει ο Παναθηναϊκός γίνεται... "100-0" στην περίπτωση του Εσιέν, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Γιατί, απλούστατα, δεν γίνεται να υπάρχει η νούμερο 1 είδηση της Δευτέρας (με το πρόστιμο στον Γκανέζο μετά από έλεγχο αλκοτέστ, όπως αποκάλυψε το Contra.gr) στην πλειοψηφία των αθλητικών Μέσων και δη των εφημερίδων, αλλά να μην υπάρχει πουθενά στα Μέσα συμφερόντων Αλαφούζου, όπως σάιτ συμφερόντων δικών του και του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και ραδιοφωνικό σταθμό.

Οκ, προφανώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να προστατεύσουν τον σύλλογο και τον Γκανέζο. Και καλά κάνουν. Προφανώς ένα ποτηράκι παραπάνω δεν κάνει κακό, το λένε και οι γιατροί. Αν, όμως, η "στρατευμένη" δημοσιογραφία που κατακρίνεται, γίνεται αποδεκτή όταν "μας βολεύει", τότε ο καθρέπτης δεν δείχνει μόνο το είδωλο, αλλά και τους "απέναντι" που κατηγορούσαν. Και ναι, τώρα πια έγιναν αυτό που κάποτε είχαν ως σημαία επανάστασης. Τόσο απλά...

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!