Το "100-0" στην περίπτωση Εσιέν

Αν το "50-50" που θέλει ο Παναθηναϊκός γίνεται... "100-0" στην περίπτωση του Εσιέν, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Γιατί, απλούστατα, δεν γίνεται να υπάρχει η νούμερο 1 είδηση της Δευτέρας (με το πρόστιμο στον Γκανέζο μετά από έλεγχο αλκοτέστ, όπως αποκάλυψε το Contra.gr) στην πλειοψηφία των αθλητικών Μέσων και δη των εφημερίδων, αλλά να μην υπάρχει πουθενά στα Μέσα συμφερόντων Αλαφούζου, όπως σάιτ συμφερόντων δικών του και του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και ραδιοφωνικό σταθμό.

Οκ, προφανώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να προστατεύσουν τον σύλλογο και τον Γκανέζο. Και καλά κάνουν. Προφανώς ένα ποτηράκι παραπάνω δεν κάνει κακό, το λένε και οι γιατροί. Αν, όμως, η "στρατευμένη" δημοσιογραφία που κατακρίνεται, γίνεται αποδεκτή όταν "μας βολεύει", τότε ο καθρέπτης δεν δείχνει μόνο το είδωλο, αλλά και τους "απέναντι" που κατηγορούσαν. Και ναι, τώρα πια έγιναν αυτό που κάποτε είχαν ως σημαία επανάστασης. Τόσο απλά...

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.