Το "αντίο" του Μποχωρίδη είχε τρεις συμπαίκτες του σε κεντρικό ρόλο

Οι 154 λέξεις του Λευτέρη Μποχωρίδη, οι τρεις πρωταγωνιστικές φιγούρες και το έξτρα ευχαριστώ αποχαιρετώντας τον Παναθηναϊκό.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
Μποχωρίδης EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης εξελίχθηκε σε μια χαμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Διότι στα 3.5 χρόνια που έμεινε στο "τριφύλλι" ο αριστερόχειρας πλέι μέικερ, πληγωμένος από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία του, ούτε πήρε ευκαιρίες που του αναλογούσαν ούτε ο ίδιος κατάφερε να πείσει, τον εκάστοτε προπονητή του, ότι αξίζει περισσότερες.

Γι' αυτό και μετά από 3.5 χρόνια αποχωρεί χωρίς να έχει κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Κυρίως χωρίς να έχει παίξει (το) μπάσκετ (που ήθελε και μπορούσε βάσει αξίας).

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο instagram ήταν χωρισμένη σε δύο σκέλη. Στις φωτογραφίες, που είχαν σε κεντρικό πλάνο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Νίκο Παππά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, και στο κείμενο των 154 λέξεων. Μέσα από το οποίο εξέφρασε τα δυνατά συναισθήματα της στιγμής και υποσχέθηκε να μην ξεχάσει κανέναν και ιδίως τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της οποίας επικυρώθηκε η " κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK