Το... δώρο του Παναθηναϊκού που κέρδισε τον Όγκαστ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έπαιξαν ένα ακόμα χαρτί με σκοπό να σβήσουν τις σειρήνες από το ΝΒΑ για τον Ζακ Όγκαστ! Διαβάστε ποιο είναι το... δώρο της πράσινης ΚΑΕ στον Έλληνα σέντερ, που εκτίμησε ιδιαίτερα. Μένει μία ακόμα προσθήκη, τι γίνεται με Περπέρογλου.

Notre Dame's Zach Auguste reacts during the second half of a regional final men's college basketball game against North Carolina in the NCAA Tournament, Sunday, March 27, 2016, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke)
Zach Auguste AP

Ο Παναθηναϊκός είδε με χαρά το βράδυ της Πέμπτης (20/7) να μην... σκάει καμία πρόταση από το ΝΒΑ που να ικανοποιεί τους Σίνγκλετον και Όγκαστ. Έτσι οι δυο τους έμειναν στην ομάδα και δεν χρειάζεται πλέον άλλο ψάξιμο!

Οι "πράσινοι" πλέον θα αναζητήσουν με ησυχία ένα ακόμα παίκτη για να κλείσει το ρόστερ για την νέα σεζόν. Εδώ να πούμε ότι ο Σίνγκλετον, όπως έχει αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (στέλνοντας και τα σχετικά ...μηνύματα από τα social media), δεν παραχωρείται.

Όσο για τον Όγκαστ; Αξίζει να πούμε ότι στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν πολύ και ποντάρουν πολλά πάνω του. Έκαναν μάλιστα και μια κίνηση που ξάφνιασε ευχάριστα τον Έλληνα ομογενή σέντερ.

Του έδωσαν 100.000 δολάρια παραπάνω από το συμβόλαιο που είχε συμφωνηθεί, θέλοντας να του δείξουν με τρόπο πόσο πολύ τον πιστεύουν και πόσα ποντάρουν πάνω του. Έπαιξε και αυτό το ρόλο του ώστε να μην πάει στο ΝΒΑ, αν και πήγε καλά στα summer league και είχε κάποιες αρχικές συμπαθητικές βολιδοσκοπήσεις.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει ένα ακόμα παίκτη για να κλείσει το ρόστερ. Εδώ ίσως έχουμε αλλαγές. Ο Περπέρογλου ήταν η αρχική λύση επειδή είναι και Έλληνας, γνωρίζει την ομάδα και δεν υπάρχει θέση για άλλο Αμερικανό ή ξένο. Όμως τελικά στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται.

Τα χρήματα που φέρεται να ζητά ο Περπέρογλου (600-700.000€) είναι πολλά και μαζί με την εφορία κτλ και άλλωστε με την απόκτηση του Θ. Αντετοκούμπο η ομάδα δεν ψάχνει στάρτερ στην θέση "3", αλλά ένα παίκτη να μοιράζεται στο ροτέισον προκειμένου να κατεβαίνει βασικά στο "2" ο Ρίβερς, μιας και δεν αποκτήθηκε πρωτοκλασάτος εκεί.

Έτσι ο Πασκουάλ δεν βιάζεται. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση, αν και δύσκολη, να μείνει τελικά και ο Χαραλαμπόπουλος αν και αρχικά έχει αποφασιστεί ο δανεισμός του για να... ψηθεί. Αλλά δεν αποκλείεται και αυτό είναι μάλλον το πιο πιθανό να περιμένει ο Παναθηναϊκός τον Περπέρογλου ανάλογα με τις απαιτήσεις του, ειδάλλως να πάει ως έχει και αν χρειαστεί βασικά για την Ευρωλίγκα να προσθέσει κάποιον Αμερικανό στην πορεία ή έστω πριν το τζάμπολ ( αν βρει κάτι καλό στην αγορά).

AP Photo/Matt Rourke

News 24/7

24MEDIA NETWORK