Το επιχείρημα που "χάρισε" στον Παναθηναϊκό την εκ νέου αναβολή

O Παναθηναϊκός δεν είχε πολλά περιθώρια στην εκδίκαση των Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο. Το μοναδικό επιχείρημα που του είχε απομείνει το χρησιμοποίησε και έτσι κέρδισε μερικές ημέρες αναβολή.

Αν έχετε την απορία πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έπεισαν τους δικαστές του διαιτητικού να τους δώσει άλλη μία αναβολή για τις υποθέσεις των Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο, να σας το διευκρινίσουμε.

Ουσιαστικά οι των πρασίνων δεν είχαν πολλές λύσεις ούτε μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πολλά επιχειρήματα. Για την ακρίβεια, υπήρχε μόνο ένα: Οι μεταγραφές!

Αυτό ακριβώς είπαν: Ο,τι σύντομα θα έχουν χρήματα στα χέρια τους, σχετική ρευστότητα δηλαδή, για να τακτοποιήσουν κάποιες από τις εκρεμμότητές τους προς τους τρεις.

Μέτρησε φυσικά-κακά τα ψέματα-και το όνομα της ομάδας. Οπως και να έχει πάντως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να βάλει μπρος το πλάνο των άμεσων πωλήσεων για να βρει ρευστό όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.