Το Ευαγγέλιο είχε... ανακοινώσει τον Μακέντα πριν από τον ΠΑΟ!

Προτού οι "πράσινοι" επισημοποιήσουν τη συμφωνία με τον Ιταλό επιθετικό, η στήλη είχε μάθει τα καθέκαστα. Η ανακοίνωση από το "τριφύλλι" επιβεβαίωσε όλα όσα είχε αναφέρει δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ο φορ που επέλεξαν οι Νταμπίζας - Δώνης προκειμένου να γεμίσουν με άλλον ένα (ελεύθερο) φορ την επιθετική γραμμή του "πράσινου" ρόστερ, μετά τους Καμπετσή και Βέργο. Μόνο που η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ήρθε αρκετά λεπτά μετά το... tweet του Ευαγγελίου.

Η παρασκηνιακή στήλη του Contra.gr είχε όλες τις λεπτομέρειες της προφορικής συμφωνίας από την προηγούμενη Πέμπτη, γνωρίζοντας πως η περίπτωση του Ιταλού επιθετικού έχει προκριθεί σε σύγκριση με όλες της υπόλοιπες. Με το θέμα το Ευαγγέλιο είχε πρωτοασχοληθεί πριν από έξι ημέρες, το βράδυ της Τρίτης.

Η μόνη έξτρα λεπτομέρεια που έδωσε ο επίσημος ΠΑΟ; Το συμβόλαιο του Μακέντα είναι διάρκειας τριών ετών.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.