Το... λεπτό έναρξης του ΠΑΟ-Ξάνθης και η ατάκα του ρέφερι

Η... πλάκα που έπαθε ο Στυλιαράς με τον καιρό και το πόσο γρήγορα μετατράπηκε σε "πισίνα" ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Στυλιαράς EUROKINISSI

Τα 'χει που τα 'χει όλα ο εφετινός Παναθηναϊκός, έχει και τον καιρό... κόντρα. Μία τα χιόνια του Δεκέμβρη στη Λαμία, όπου ο Αρετόπουλος έβαλε τις δύο ομάδες να παίξουν σ' έναν απόλυτα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, μία η πλημμύρα της Λιβαδειάς στον Γενάρη, όπου ο Ευαγγέλου άφησε να ξεκινήσει το ματς σ' ένα γήπεδο "πισίνα" και μία το κυριακάτικο (6/5) στη Λεωφόρο, όπου ευτυχώς ο Στυλιαράς έκοψε νωρίς το ματς, αφού είχε πλημμυρίσει ο αγωνιστικός χώρος.

Καιρού επιτρέποντος το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη θα επανεκκινήσει στις 19:00 της Δευτέρας (7/5) από το 6'45'', το χρονικό σημείο δηλαδή που έγραψε ο Αιτωλοακαρνάνας ρέφερι πως διέκοψε τον αγώνα, λόγω πλήρους ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Ο Στυλιαράς μάλιστα είχε πάθει "πλάκα" το βράδυ της Κυριακής με τα καιρικά φαινόμενα και το πόσο πολύ νερό έπεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, πλημμυρίζοντας τα πάντα.

"Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα, τόσα χρόνια στα γήπεδα..." είπε χαρακτηριστικά στο Contra.gr την ώρα που έβγαινε από τα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης" μαζί με τους υπόλοιπους διαιτητές για να μπει στο βανάκι, λίγο μετά τις 20:00.

ΓΟΥΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK