Το... μήνυμα στην γραβάτα του Θανάση

Αυτή τη φορά η γραβάτα που φόρεσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν είχε... κινούμενα σχέδια ή άλλα παράξενα σχέδια, αλλά κρυφό μήνυμα για το οποίο δήλωσε μάλιστα: "την φόρεσα για να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου".

Το... μήνυμα στην γραβάτα του Θανάση

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο "πανηγύρι" που στήθηκε στο ΟΑΚΑ, στην απονομή του 35ου πρωταθλήματος και του εορτασμού του νταμπλ.

Βέβαια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τα βλέμματα με τις... γραβάτες του. Αυτή τη φορά φόρεσε μία μπλε με διάφορα σχήματα, στην οποία όμως επικρατούσε το πράσινο.

Όταν τον ρώτησαν από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA γιατί την φόρεσε, είπε: "Μου αρέσουν οι καλές γραβάτες, σήμερα φόρεσα μια πράσινη για να εξωτερικεύσω τα συναισθήματα μου".

Το... μήνυμα στην γραβάτα του Θανάση

Αργότερα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο και είπε: "Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, όχι μόνο απόψε, αλλά για όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα και τον σύλλογο. Όλα αυτά τα λάβαρα, είναι δικά σας.

Ευχαριστώ τα παιδιά που είναι στην ομάδα, που κατάφεραν να πάρουν αυτά τα Κύπελλα. Εύχομαι στον Θεό να σας έχει όλους καλά για να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό, όπου κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK