Το όνομα του Μπεργκ τζούνιορ!

Η φαμίλια του Μάρκους Μπεργκ μεγάλωσε από τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη γέννηση του δεύτερου γιου του κι έγινε πλέον πενταμελής, με τη σύζυγό του Ζοζεφίν να αποκαλύπτει το πώς θα βαπτιστεί το νεότερο μέλος της οικογένειας. Και το όνομα αυτού…

Το όνομα του Μπεργκ τζούνιορ!

Από τα ξημερώματα της προπερασμένης Κυριακής (4/9), ο Μάρκους Μπεργκ και η γυναίκα της ζωής του Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ ζουν την απόλυτη ευτυχία, καθώς ήρθε στον κόσμο και το τρίτο παιδί τους, μετά την 6χρονη Ζολί και τον 3χρονο Λιονέλ.

Ο Σουηδός επιθετικός, που αναγκάστηκε να κάνει ταξίδι-αστραπή Στοκχόλμη-Αθήνα και ξανά πίσω στη Στοκχόλμη λόγω των υποχρεώσεων που είχε εκείνες τις μέρες με την εθνική Σουηδίας, περίμενε με λαχτάρα να επιστρέψει για να "βυθιστεί" στην οικογενειακή γαλήνη. Από τότε είναι μονίμως σπίτι-προπονητικό, προπονητικό-σπίτι και μαζί με τη σύζυγό του, περνούν όλες τις ώρες τους με την ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Το βράδυ της Δευτέρα (12/9) η Ζοζεφίν, με ανάρτησή της στο προσωπικό blog της αποκάλυψε το όνομα του νεότερου Μπεργκ, που -όπως τόνισε- απολαμβάνει ήδη απίστευτη αγάπη απ' τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τα οποία δεν… ξεκολλάνε απ’ το παιδικό δωμάτιό του.

Και το όνομα αυτού… Ματέο. Ένα όνομα που -όσο να 'ναι- φαντάζει λίγο… ποδοσφαιρικό (μην ξεχνάμε και τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον… Λιονέλ), στο οποίο είχαν καταλήξει εδώ και καιρό ο Μάρκους με τη Ζοζεφίν.

Ο δε μικρός αναμένεται να βαπτιστεί τους επόμενους μήνες (που αλλού) στην αγαπημένη όλης της οικογένειας Ελλάδα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK