Το "όχι" του Δώνη όταν... έφευγε ο Μαρίνος

Η σούπερ πρόταση στον Γιώργο Δώνη και η απόρριψη της για... χάρη του Παναθηναϊκού, την ημέρα που αποχωρούσε από το Κορωπί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Από πού ήρθε, πόσα χρήματα έδιναν στον Έλληνα προπονητή και γιατί αρνήθηκε ευγενικά.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Γιώργος Δώνης EUROKINISSI

Αν το ήθελε ο Γιώργος Δώνης, θα είχε ήδη δουλειά. Με καλά χρήματα μάλιστα. Μέσα Μαΐου, ωστόσο, επέλεξε να περιμένει τον Παναθηναϊκό και να μην ξενιτευτεί πάλι.

Την ίδια ημέρα που οι "πράσινοι" ανακοίνωναν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, χωρίς να έχουν καταλήξει στον τρόπο εξόφλησης, και άνοιγαν το δρόμο για την επάνοδο του Νίκου Νταμπίζα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ο Έλληνας προπονητής απέρριπτε μια εξαιρετική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.

Ίσως είναι τυχαίο πως τα δύο γεγονότα συνέβησαν μέσα στην ίδια ημέρα. Συνέβησαν όμως.

Ομάδα δεν μάθαμε. Μάθαμε όμως πως η πρόταση ήταν για συμβόλαιο +1.5 εκατομμύριο (γύρω στα 1.7) ετησίως και θα συνδυαζόταν με υψηλό μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Ίσως το γεγονός πως δεν επρόκειτο για πρωτοκλασάτη δύναμη να έπαιξε το ρόλο του στην απόφαση του Δώνη να μην δουλέψει για τρίτη φορά στην αραβική χώρα - Αλ Χιλάλ και Αλ Φαρτζά οι δύο προηγούμενες ομάδες.

Η "χυλόπιτα" που έριξε ο Μακεδόνας προπονητής ένα πράγμα καταδεικνύει: ότι θέλει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο "τριφύλλι", αφού τον ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστεί στο Κορωπί ακόμη και με πολλά λιγότερα, και μετά να εξετάσει τις εναλλακτικές. Ειδάλλως δεν θα είχε μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, ούτε θα είχε επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα πάνω στο πλάνο της επόμενης ημέρας.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK