Το ποστ του Βλαχοδήμου που τρέλανε φίλους του ΠΑΟ και της Μπενφίκα!

Ο καθένας με τον... καημό του! Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν για την προσπάθεια του, ενώ ένας της Μπενφίκα του ζήτησε να πάει άμεσα στην Πορτογαλία (φωτογραφία).

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
vlahodimos EUROKINISSI

Στην ανάγκη να βρει άμεσα ζεστό μετρητό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πούλησε όσο-όσο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα. Ο 24χρονος πορτιέρε μάλιστα ταξίδεψε στην Πορτογαλία στα μέσα Οκτωβρίου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως θα μεταβεί μόνιμα από τον Γενάρη του 2016 στη νέα του ομάδα, τελικά παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και φυσικά αποτελεί έναν από τους ηγέτες της ομάδας στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει.

Ο Βλαχοδήμος έχει δεθεί τόσο με τον κόσμο όσο και τους συμπαίκτες του, κάτι που κάνει συνεχώς γνωστό μέσω των social media. Στο τελευταίο του ποστάρισμα, ο "Odi" έγραψε:

" Στεναχωρημένος, αλλά πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για ΑΥΤΟΥΣ τους συμπαίκτες και ΑΥΤΟΥΣ τους οπαδούς", συνοδεύοντας το με ένα τριφύλλι στο τέλος. Στα σχόλια φυσικά έγινε ένας μικρός χαμός...

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν και του αναγνώρισαν πως τα δίνει όλα παρότι ουσιαστικά έχει... φύγει, κάποιοι του ζήτησαν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ είχαμε... παρέμβαση και από φίλαθλο της Μπενφίκα!

Βλέπετε και εκείνοι έχουν το δικό τους καημό, αφού χάθηκε το πρωτάθλημα από την Πόρτο! Έτσι, ένας σχολίασε: "Έλα στην Μπενφίκα γρήγορα!" .

Το ποστ του Βλαχοδήμου που τρέλανε φίλους του ΠΑΟ και της Μπενφίκα!
Το ποστ του Βλαχοδήμου που τρέλανε φίλους του ΠΑΟ και της Μπενφίκα!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK