Το "πράσινο" τρίγωνο των Ντένμον, Γκάμπριελ και... Σάλεϊ

Πώς ο "φρέσκος"  Ντένμον και ο "παλιός" Γκάμπριελ μπορούν να σηκώσουν στο πόδι το ΟΑΚΑ και τι σχέση έχει μαζί τους ο παλαίμαχος Αμερικανός που το 1996 είχε... διώξει ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς(VIDEOS)

Είναι τέλη Μαρτίου του 2012 και στη Νέα Ορλεάνη έχουν αρχίσει οι εκδηλώσεις για το Final-4 του NCAA. Μία από αυτές είναι και ο διαγωνισμός καρφωμάτων για παίκτες κολεγίων, με τον Κένι Γκάμπριελ να συμμετάσχει ως ένας εκ των οκτώ διαγωνιζόμενων.

Ο Kenny-G του Παναθηναϊκού, στο 2ο κάρφωμά του ζητάει τη συνδρομή ενός αντιπάλου του στο παρκέ. Ποιου λέτε; Του Μάρκους Ντένμον, ο οποίος τον βοηθάει (έστω και με τη 2η προσπάθεια) να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα το οποίο φυσικά και βαθμολογήθηκε με άριστα "10" από την κριτική επιτροπή.

 

Μέλος της οποίας έτυχε να είναι ο Τζον Σάλεϊ, πάλαι ποτέ πρωταθλητής του NBA με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τη σεζόν 1996-97 παίκτης του Παναθηναϊκού!

Γκάμπριελ και Ντένμον συνεργάστηκαν ξανά στον ημιτελικό του διαγωνισμού με ακόμη ένα πιο εντυπωσιακό κάρφωμα, αλλά τελικά ο Γκάμπριελ δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο.