Το ραντεβού που θα κρίνει το "γάμο" Τζεντίλε - ΠΑΟ

Το κρισιμότερο 24ωρο στην υπόθεση της μεταγραφής του Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Στο Contra.gr έχετε διαβάσει για την επαφή του παίκτη με τον Πασκουάλ, την επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία, οι Ιταλοί επίσης έχουν δώσει τις βάσεις της επικείμενης συμφωνίας στη δημοσιότητα, ενώ την ίδια ώρα ο 24χρονος άσος στέλνει... πράσινα μηνύματα στα social media. Τι απομένει όμως για να ολοκληρωθεί η συμφωνία;

Αν και στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θα έρθει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός για 6 μήνες και το μέλλον του θα κριθεί οριστικά το προσεχές καλοκαίρι, λέγεται (και γράφεται) πως επιθυμία της ελληνικής ομάδας είναι να "κλείσει" τον Ιταλό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Πάντως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υφίσταται ως ζήτημα, αφού για να τον πάρει περισσότερο από ένα εξάμηνο το "τριφύλλι", θα πρέπει να πληρώσει τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, το οποίο ανέρχεται στα 1,6 εκ. ευρώ.

Το σημερινό ραντεβού του Τζεντίλε (του εκπροσώπου του ουσιαστικά) με τον πρόεδρο της Ολίμπια, Λίβιο Πρόλι, είναι αυτό που ουσιαστικά θα κρίνει τις εξελίξεις. Η αναμονή ωστόσο δεν θα είναι μεγάλη, αφού εντός της ημέρας αναμένεται να έχουμε αποτέλεσμα, θετικό (σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες) ή αρνητικό.

Για όσους δεν έχετε ακόμη απόλυτη εικόνα για το τι εστί "Αλεσάντρο Τζεντίλε", δεν έχετε παρά να διαβάσετε το "φάκελο" του παίκτη, όπως τον κατέγραψε αναλυτικά η Νίκη Μπάκουλη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!