Τον Σισέ πίσω θέλει η Παναθηναϊκή Συμμαχία...

Η αφανής και άφωνη ως σήμερα Παναθηναϊκή Συμμαχία επέλεξε να βγει από το... καβούκι της μετά το 3-2 στη Λιβαδειά κι εκτός των άλλων να ζητήσει την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ!

Τον Σισέ πίσω θέλει η Παναθηναϊκή Συμμαχία...
cisse EUROKINISSI

Ίσως έφταιξε το γεγονός πως μέχρι τάρα παρέμενε αποστασιοποιημένη από τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού κι έχει χάσει τις εξελίξεις. Ίσως είναι η πρόθεση-επιθυμία των ανθρώπων που ανέλαβαν, στις αρχές του χρόνου, το κουμάντο να (απο)δείξουν πως το Σωματείο παραμένει ενεργό και επεμβαίνει.

Όπως και να 'χει πάντως, η ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά και το... τιμητικό 3-2, μοιάζει εκτός τόπου και κυρίως χρόνου. Διότι, μεταξύ όλων των άλλων, εκφράζουν την απορία που δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο "τριφύλλι", τη στιγμή που ο Γάλλος έχει δηλώσει πως "προσφέρεται να έρθει και να βοηθήσει δωρεάν".

Επί της ουσίας δηλαδή κατηγορούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το γεγονός πως δεν τον δέχεται πίσω.

Επίσης χαρακτηρίζουν "χωριό" τον Λεβαδειακό και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί (Οικονόμου) ή ενδέχεται ν' αποκτηθούν (Τσουκαλάς) από το "τριφύλλι" ως "παίκτες επιπέδου Football League".

Κατά τ' άλλα...

Απαιτεί...

" Α) Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο με μοναδικό θέμα την εξεύρεση του τρόπου απεμπλοκής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το πρόσωπό του, αφού πληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα.

Β) Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ και άμεση ενημέρωσή μας για το ύψος του τρέχοντος χρέους και ανοίγματος, ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα αν είναι βιώσιμο, όπως έχουμε πληροφορηθεί.

Γ) Αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρόσωπα κοινής αποδοχής και εμπιστοσύνης, με διάθεση και θέληση να βοηθήσουν.

Δ) Άμεση ενεργοποίηση ΟΛΩΝ των επιφανών Παναθηναϊκών και επικοινωνία τους με την Παναθηναϊκή Συμμαχία προκειμένου να βοηθήσουν να αποφευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία τους προσφέρει τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά χωρίς να αναλάβουν τη διοίκηση, αν δεν θέλουν. Αν πάλι έχουν διαφορετικές δικές τους σκέψεις και τρόπους για να βοηθήσουν, είναι απολύτως ευπρόσδεκτοι και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ απέναντι στον Παναθηναϊκό και την Ιστορία του να τις ανακοινώσουν και να τις ενεργοποιήσουν.

Για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει άλλος χρόνος, πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ.

Διαφορετικά το λόγο θα έχει ο κόσμος με τον τρόπο που θα προτείνει το συντομότερο η Παναθηναϊκή Συμμαχία – και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK