Τον... στόλισαν τον "Ντιμίτρις" οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε

Στόχος των φανατικών της Φενέρμπαχτσε υπήρξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδίως προς το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αγγλικά κι... ελληνικά τα υβριστικά συνθήματα, ουδείς επενέβη για να τους σταματήσει. Το video αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο τα... έβαλαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι -όπως θα δείτε στο βίντεο με διάφορα μονταρισμένα πλάνα- τον έβριζαν με διεθνείς, αλλά κι ελληνικές εκφράσεις.

Μέσα από βίντεο, που είναι τραβηγμένο από την εξέδρα των φανατικών της τουρκικής ομάδας στο πέταλο της "Ulker Arena" δίπλα από πάγκο του Παναθηναϊκού, ακούγονται ξεκάθαρα τα συνθήματα προς τον "Ντιμίτρις", όπως τον αποκαλούν, δίχως κάποιος άνθρωπος της τουρκικής ομάδας να παρεμβαίνει!

Αν μη τι άλλο η "φιλοξενία" των Τούρκων, ιδίως προς τον κ.Γιαννακόπουλο, δεν ήταν η ενδεδειγμένη, τουλάχιστον αυτή που αρμόζει σε μία ομάδα που φέρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι όλα τα εις βάρος του κ.Γιαννακόπουλου υβριστικά συνθήματα που ακούγονται στο βίντεο έλαβαν χώρα στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης και ιδιαίτερα στη φάση με την περιβόητη γραμμή που πάτησε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK