Η επιλογή και η πρόταση στον Κουκ

Η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην περιμένει το... ΝΒΑ, η επιλογή του Ομάρ Κουκ και το... μηνιάτικο για να έρθει άμεσα στην Αθήνα.

Η επιλογή και η πρόταση στον Κουκ

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει την υπόθεση του Ομάρ Κουκ και ετοιμάζεται να κλείσει τον παίκτη που θα προσφέρει μια έξτρα λύση στην περιφέρειά του μετά και τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.

Διαφορετικού στιλ και... επιπέδου παίκτες οι δυο τους, περιθώρια πάντως χρονικά δεν υπήρχαν για ξεψάχνισμα της αγοράς και οι "πράσινοι" όφειλαν να κινηθούν γρήγορα για παίκτη από την ευρωπαϊκή αγορά (που πιθανόν θα είχε ομάδα). Εκτός κι αν περίμεναν τα "κοψίματα" από το ΝΒΑ για ν' αναζητήσουν εκεί τη λύση - ίσως λίγο πιο "αλμυρή".

Επέλεξαν το πρώτο, κατέληξαν στον 34 ετών (και 9 μηνών) -γυρολόγο- πόιντ γκαρντ και κίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποδέσμευσή του από την ισπανική Εστουδιάντες με την παράλληλη ένταξή του στο "τριφύλλι".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος Αμερικανός θα λάβει, εφόσον κλείσει οριστικά, συμβόλαιο 40.000 δολαρίων για κάθε μήνα συνεργασίας. Το συνολικό κόστος θα εξαρτηθεί από το πόσο θα μείνει τελικά στην Αθήνα.

Στην Εστουδιάντες οι απολαβές του εκτιμούνται στις 120-130.000, άντε να έφταναν τις 150.000.

Γ.Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι περιμένει από τον Κουκ ο Παναθηναϊκός
VIDEO: Όταν ο Κουκ "ξυπνούσε" τον Σκαριόλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK