Τρελή χυλόπιτα σε Τσαμπιονλιγκάτη ομάδα έριξε ο Λέτο

Μπορεί ο “Σέμπα” μετά τον ΠΑΟ να μην έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό του αλλά και τις διακοπές του συνεχίζει στην Ευρώπη και διαθέτει την...πολυτέλεια να απορρίπτει δελεαστικές προτάσεις. Διαβάστε σε ποια κορυφαία ομάδα της χώρας της, που έπαιζε και πρώην άσος της ΑΕΚ, είπε “όχι”

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο απολαμβάνει τις διακοπές του (το απόγευμα της Τρίτης πήγε στην Ιταλία) καθώς είναι ελεύθερος μετά το "διαζύγιό" του με τον Παναθηναϊκό,ενώ παράλληλα βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Όχι βέβαια πως...καίγεται και δεν έχει προτάσεις.

Όπως έμαθε το Contra.gr στη διάρκεια αυτού του διαστήματος, υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον "Σέμπα" από την Ασία. Μάλιστα, οι άνθρωποι της κορεάτικης ομάδας που ενδιαφέρθηκε για τον Αργεντινό, ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να τον πείσουν.

Ο λόγος για την Jeonbuk Hyundai Motors, η οποία έχει...ξαναψωνίσει στομ παρελθόν λάτιν ποδοσφαιριστή απο την Super League. Και συγκεκριμένα τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο της ΑΕΚ, τον οποίο μάλιστα στις αρχές του χρόνου πούλησε αντί 3,8 εκ. Ευρώ στην Αλ Τζαζίρα!

Η Jeonbuk Hyundai Motors, λοιπόν, εδιαφέρθηκε για τις υπηρεσίες του Αργεντινού πρώην ποδοσφαιριστή του "τριφυλλιού", καταθέτοντας του πολύ καλή πρόταση! Για την ακρίβεια χρήματα που δεν έπαιρνε, ούτε επρόκειτο να πάρει στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν... ενθουσιάστηκε! Ίσως γιατί περιμένει κάτι καλύτερο, όχι από οικονομικής πλευράς3...

Η κορεάτικη ομάδα που λειτουργεί υπό την αιγίδα της γνωστής εταιρίας κατασκευής οχημάτων, Hyundai, θεωρείται η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη στην χώρα. Έχει, μάλιστα, κατακτήσει δύο ασιατικά Champions League (2006, 2016), ενώ συμμετείχε και στα αντίστοιχα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Εντός των τειχών μετρά τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Νοτίου Κορέας, είναι πρωτοπόρος και στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο 35χρονος Βραζιλιάνος φορ Εντου (πρώην των Σάλκε και Μπεσίκτας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK