Βάζουν (ξανά) πλάτη Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ

Όπως αποκάλυψε το Ραδιόφωνο 27/4 στους 88.6 και η εκπομπή "Νίκη στην Contra", η διοίκηση του Παναθηναϊκού κέρδισε επιπλέον χρόνο με σκοπό να διακανονίσει τις οφειλές στους Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ. Κρίσιμος μήνας ο Φεβρουάριος για το μέλλον των "πράσινων".

Διπλή ανάσα για τον Παναθηναϊκό μέσα σε 24 ώρες. Μετά την αναβολή των υποθέσεων των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, η διοίκηση των "πράσινων" ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά των Χοσέ Τοτσέ, Σεμπαστιάν Λέτο και Μάικλ Εσιέν έτσι ώστε να βάλουν... πλάτη. Για ακόμα μία φορά είναι η αλήθεια.

Πλέον η διοίκηση του "τριφυλλιού", με νέα... σύνθεση, έχει δυο εβδομάδες περιθώριο έτσι ώστε να διακανονίσει τις οφειλές και να πάρει ανάσα. Μέχρι το τέλος του μήνα, λοιπόν, θα πρέπει να βρεθούν χρήματα, να εισπραχθούν έσοδα από πωλήσεις ή να βάλει χρήματα ο... εξαφανισμένος μεγαλομέτοχος.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή "Νίκη στην Contra" με τους Νίκη Μπάκουλη και Νίκο Γιαννόπουλο στο Ραδιόφωνο 27/4 στους 88.6.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.