Βιγιαφάνιες και Μολίνς πίνουν το ποτό των... Μέσι, Σουάρες!

Τι κοινό έχουν Γκιγιέρμο Μολίνς, Λούκας Βιγιαφάνιες -- Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Αργεντινή, Ουρουγουάη... Ελλάδα; Η απάντηση κρύβεται σε τρεις φωτογραφίες και ένα... αγαπημένο ποτό!

Σε όσους αρέσουν οι "παράξενες" ειδήσεις από το χώρο του ποδοσφαίρου δεν αποτελεί μυστικό πως το "μάτε" αποτελεί το αγαπημένο ποτό των Λατίνων αθλητών από Ουρουγουάη, Αργεντινή και Παραγουάη. Σε σημείο μάλιστα που το παίρνουν παντού μαζί τους ακόμα και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών ανά τον κόσμο.

Πρόσφατο παράδειγμα οι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου ένα μήνα, όταν βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανέβασε... selfie μαζί με τον Λίο, όπου απολαμβάνουν το κλασικό πλέον... "μάτε". Την ίδια "τρέλα" φαίνεται πως μοιράζονται και δυο Λατίνοι του Παναθηναϊκού, που πόζαραν στον φακό με το κλασικό ποτηράκι που περιέχει τον... μαγικό ζωμό.

Ο λόγος για τους Λούκας Βιγιαφάνιες (Αργεντινή) - Γκιγιέρμο Μολίνς (γεννημένος στην Ουρουγουάη) οι οποίοι είναι κολλητοί και περνούν αρκετές ώρες μαζί.

 

 

Γ.