"Βόμβα" Δώνη για Παναθηναϊκό...

Στον Παναθηναϊκό έκανε όνομα ως παίκτης, στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται ο γιος του. Για τον Γιώργο Δώνη το αίμα νερό δεν γίνεται γι' αυτό και η ατάκα του για το μέλλον της ομάδας δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Ο Γιώργος Δώνης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή "η ώρα των πρωταθλητών" στη Nova στην οποία κεντρικός καλεσμένος ήταν ο γιος του, Χρήστος.

Κλείνοντας την κουβέντα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Θέλω να κλείσουμε με μια νότα αισιοδοξίας. Εγώ πιστεύω ότι Θα δούμε ξανά στο τον Παναθηναϊκό στην επόμενη τριετία να παίζει στο Champions League.

Δεν ξέρω κάτι. Οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο Παναθηναϊκός περνάει ένα δύσκολο διάστημα, χωρίς να ξέρω το κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και με μια σοβαρή λύση και επιλογές από τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την ομάδα θα βρεθεί εκεί που πραγματικά του αξίζει".

Χμμμ.. Για να δούμε!

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.